Perhekahvilasta voimaa arkeen

Satutuokio perhekahvilassa

Perhekahvilaan ovat kaikki tervetulleita. Sieltä löytyy juttuseuraa aikuisille ja leikkiseuraa lapsille. Tarjolla on purtavaa pienille ja isoille; kahvia, teetä, mehua, voileipää ja keksejä. Aikuisten toivotaan sujauttavan kahvikassaan yhden euron, lapsilta rahaa ei oteta. Jos kolikko sattui jäämään kotiin ei hätää, maksaa voi vaikka seuraavalla kerralla.

Kahvilassa voi myös askarrella ja siellä järjestetään teemapäiviä kävijöiden toivomusten mukaisesti. Kahvilatoiminta kehittyy koko ajan, toimintaa muokataan aina kahvilassa vierailevian lasten iän mukaan.

Monet kävijät ovat kertoneet jännittäneensä ensimmäisellä kertaa kahvilaan tulemista ja että kynnys tulla oli korkea. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Kahvilassa käy ihan tavallisia äitejä -joskus jopa isiä- ja "porukkaan" pääsee heti mukaan. Kahvilassa saa vapaasti puhua tai olla puhumatta, jokainen saa olla oma itsensä. Älä siis jää kotiin arkailemaan vaan tule mukaan, et tule katumaan.

Vauvaperhekahvila

Vauvaperhekahvila on erityisesti pienten perheille suunnattu tilaisuus, johon voi tulla tutustumaan muihin vauvaperheisiin, vaihtamaan ajatuksia ja kuulumisia. Vauvat pääsevät ihmettelemään toisia pikkuisia ja isot sisarukset saavat leikkihetken. Pyrimme järjestämään näitä vauvakokoontumisia n. 1-2 kertaa kuussa.

Perhekahvila-tiimi

Perhekahvilatiimin tarkoituksena on kehittää kahvilan toimintaa kävijöidensä näköiseksi ja hoitaa käytännön järjestelyt ovien aukeamiseksi. Vuoden 2019 hallituksesta tiimissä ovat mukana Ulla ja Johanna. Tiimiin ovat tervetulleita mukaan kaikki kahvilan toiminnasta kiinnostuneet. Ota yhteyttä tiimiläisiin ja kehitetään toimintaa yhdessä!

Olen kiinnostunut toimimaan perhekahvilassa...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Leikkihetki
Askartelua
Kassi lahjaksi isälle
Vauvajengi matolla

Lauttakyläntie 2, (Toimintanurkka, torin laidalla, sisäänkäynti torin puolelta)

Avoinna tiistaisin klo 10.00-12.00

Vauvaperhekahvila klo 10.00-12.00

seuraavina torstaina (kevät 2019):

31.1., 28.3., 25.4. ja 23.5.

Kesäksi leikkipuistoon!

Perhekahvila kokoontuu kesäkuussa Emmanpuistossa (Riissuontie 4) tiistaisin klo 10.00-12.00.

Perhekahvilatoiminta valtakunnallisesti

Perhekahvilan teemapäivät löydät tapahtumista.

Onni ja Ilona

Onni ja Ilona- tuotteet on vauvojen näkökyvylle suunniteltu sarja. Sen on tehnyt graafinen suunnittelija Leena Junnila. Perhekahvilasta on ostettavissa esim. kirjaa, muutamia katselukortteja, ensisettejä, laminoituja kortteja ja Leppis-julisteita. Kahvilan käytössä on myös laminoidut kortit joihin vauvat pääsevät tutustumaan.

Tuotteet on mainio lahja vauvaperheeseen ja maailmaan syntynyttä uutta tulokasta voi hyvin onnitella käytännöllisellä katselukortilla.

Lisää tietoa Onni ja Ilona-tuoteperheestä täällä.