Jäsenyys

Paikallisyhdistyksen jäsenenä olet mukana osallistumassa ja vaikuttamassa punkalaitumelaisten lapsiperheiden elämään. Toiminnan kautta pääset tutustumaan muihin lapsiin ja vanhempiin. Erilaiset jäsenet ovat yhdistyksemme toiminnan vahvuus ja rikkaus, tapahtumissamme jaetaan kokemuksia mukavan tekemisen merkeissä.

Yhdistyksen toiminta rakentuu jäsenten toivomusten ympärille. Ota siis rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin jotta toiminta vastaa sinunkin tarpeitasi. Yhdistyksen jäsenenä sinulla on oikeus osallistua kevät- ja syyskokoukseen. Saat valtakunnallisen Lapsemme-lehden lisäksi kerran vuodessa paikallisen jäsenkirjeen.

 

Jäsenedut

MLL:n valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi yhdistyksen jäsenenä saat etuja seuraavista yrityksistä aikuisten jäsenkorttia esittämällä:

Perinnehieronta ja jäsenkorjaus Peti: hoidoista -15%

Pieni Saippuakauppa: -10% verkko-ostoksista

Kesälaitumen Kukka: -10% (ei koske tilaustöitä)

Fysioterapia Loposen Lapasesta: -5 euroa/kerta

Tanssikoulu TanssinTahti: Punkalaitumen tanssikursseista -10%

Edun saat näyttämällä aikuisen jäsenkorttia.

Lisäksi Punkalaitumen yhdistys antaa omille jäsenilleen alennuksia järjestämissään tilaisuuksissa ja retkillä.

Jos yrityksesi haluaa tarjota etuja jäsenistöllemme, ota yhteyttä sihteeriin sopimuksen tekemiseksi.

Jäsenenä saat myös Lapsemme- lehden neljä kertaa vuodessa. Muista valtakunnallisista jäseneduista saat lisätietoja täältä: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/jasenedut/

Jäseneksi voit liittyä täältä: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/


 

 

 

 

 

Jäsenmaksu 2019

Punkalaitumen paikallisyhdistyksen aikuisjäsenen vuosijäsenmaksu on 25 e. Alle 18 -vuotiaille jäsenyys on maksuton, joten kannattaa ilmoittaa perheen pienimmätkin mukaan.

Jäseneksi pääset liittymään täällä.