Perhepeuhula

Perhepeuhula tarjoaa mahdollisuuden koko perheen yhteiseen, monipuoliseen leikkimiseen, temppuiluun ja liikkumiseen. Tarjolla mm. temppurataa, pallopelejä sekä toisinaan myös ohjattua toimintaa lajiesittelyjen muodossa.

Lapsilla on oltava mukana aikuinen, jonka kanssa lapsi peuhulassa liikkuu ja pelailee. Perhepeuhula on maksuton.
 

Perhepeuhula on avoinna sunnuntaisin 15.30-16.30 Liikuntahallilla (Vesilahdentie 11)
 

Jos haluat tulla perhepeuhulaan esittelemään lajia, ohjaamaan leikkihetken tai sinulla on joku idea peuhulatoimintaan liittyen, ota yhteyttä Mariin, puh. 050 5436609 tai mari.nieminen@iki.fi

Lisää kuvia peuhulasta löydät kuvagalleriasta.

 

 

 

HALUAISITKO SINÄ TULLA AVAAMAAN OVET LEIKIN JA LIIKKUMISEN MAAILMAAN?

Haemme vapaaehtoisia vastuuvuorolaisiksi avaamaan ovia koko perheen yhteiseen leikkihetkeen. Vastuuvuorolaisena saavut liikuntahallille n. klo 15.00 valmistelemaan toimintaa. Ovet peuhaajille avataan klo 15.30 ja n. 16.30 välineet järjestetään yhteisvoimin peuhaajien kanssa takaisin paikoilleen. Lapset leikkivät peuhulassa oman aikuisen valvonnassa. Ohjaaja voi seurata, että leikit sujuvat ja puuttua tarvittaessa.

Yksi vuoro kestää kaksi tuntia, vuoroja voit valita itsellesi yhden tai niin monta kuin haluat. Perehdytämme sinut tehtävään ennen ensimmäistä vuoroasi, joten mitään aikaisempaa osaamista tehtävässä et tarvitse. Pyrimme siihen, että jokaisella peuhulakerralla on kaksi vastuuvuorolaista ja ainakaan ensimmäiselle vuorolle kenenkään ei tarvitse mennä yksin.

Peuhulassa järjestetään myös teemapäiviä ja lajiesittelyjä. Jos sinulla on idea minkä haluat toteuttaa, kuulemme siitä mielellämme. Ohjaustehtäviä vastuuvuorolaisen ei kuitenkaan tarvitse hoitaa, ellei itse halua.

Vapaaehtoisena mahdollistat iloisen leikkihetken monelle perheelle ja saat hyvän mielen myös itsellesi. Tule rohkeasti mukaan!

 

 

Perhepeuhulan vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.