Kevätkarkelot 27.4.

Tänä vuonna Kevätkarkeloita vietettiin Keskuskoululla. Ulkona puffetissa oli myynnissä Leilan makoisia lettuja sekä palanpainikkeeksi kahvia ja mehua. Heidi Sinda Hessi-tallilta oli pakannut ponit mukaan ja tullut ilostuttamaan lapsia. Tarjolla oli talutusratsastusta ja poniajelua, päivän pisimmät jonot nähtiinkin talutusponin vieressä. Tapahtumassa vieraili myös ihastuttava Risto Räppääjä.

Sisätiloissa oli lastenvaate ja -tarvikekirppis, myyntipöydissä kävikin kuhina. Myyjiä olisi tosin voinut olla enemmänkin, ostajia paikalla oli kyllä. Kannattaa siis ensivuonna pakata ylimääräiset laatikkoon ja tulla vaihtamaan tarpeettomat tavarat rahaksi. Kirppispöytien lomassa oli piste jossa lapsille jaettiin ilmapalloja, maksutta poskeensa sai myös kasvomaalauksen.

Tapahtuman päätti odotettu Mimin ja Kukun esiintyminen. Energinen kaksikko leikitti lapsia melkein tunnin ajan juhlasalissa. Iloisena pomppiva yleisö tanssi ja lauloi mukana hikikarpalot otsalla. Esityksen lopuksi Mimi ja Kuku jakoivat kaikille lapsille kaverikortit, sen sai halutessaan myös nimikirjoituksen ja halauksen kera. Salista lähti tyytyväisen kuuloinen karkelokansa kohti kotia. Iloisia olivat keikan jälkeen myös esiintyjät. "Ensimmäistä kertaa meillä oli yleisössä mummo joka tanssi ihan koko ajan mukana!", iloitsi Mimi.

 

Yhdistys haluaa lämpimästi kiittää kaikkia talkoolaisia, Leilaa ja Taavia, Hessi-tallin tiimiä, laina-teltan omistajia ja toki Keskuskoulun väkeä. Kävijöitä Kevätkarkeloissa oli huimat n. 230 henkilöä, iso kiitos kaikille mukana olleille! Ja ei kai näin hienosti alkanutta perinnettä kannata lopettaa, eihän? Että eiköhän oteta ensivuonna uusiksi!